Zomerbuurtborrel met goed weer en gezelligheid

DSC_7674

Zaterdag 23 juni was er weer het jaarlijke Kinderfestijn en ZomerbuurtBorrel. Ook dit jaar wederom aan de Iepenlaan waar de omwonenden altijd behulpzaam zijn om de organisatie waar nodig te helpen. Het was vooraf wel weer spannend hoe het zou gaan met het weer maar uiteindelijk bleek gelukkig dat we tussen 2 dagen met heftige regens een dag hadden met redelijk weer en zelfs ook regelmatig een zonnetje.

{readmorelink}Lees meer...{/readmorelink}

’s Middags waren eerst de kinderen aan de beurt. Om 15.00 uur begon het Kinderfestijn en konden de kinderen zich vermaken met diverse spellen zoals bijvoorbeeld een skeelertoertocht, een mega-sjoelbak, een springkasteel, schminken en andere activiteiten.

DSC_7666

Natuurlijk konden er ook lekkere dingen worden gegeten en gedronken zoals suikerspinnen, limonade en de overheerlijke pannenkoeken van Freek. Aan de steeds bonter wordende gezichten van de kinderen was duidelijk af te zien dat ze genoten. Gelukkig zijn hiervan veel prachtige foto’s gemaakt door Dany Brix en deze zijn te bekijken en te bestellen via OYPO of via haar website www.danybrix.nl (vervolgens aanklikken link OYPO en ga dan naar de fotomap buurtfeest welke is te openen met het wachtwoord “assenzuid”)

 

Aansluitend vanaf 17.00 uur konden de ouderen beginnen met de Zomerbuurtborrel waarbij naast een drankje genoten kon worden van rijst met sateh. De muzikale omlijsting was weer in de vertrouwde handen van Luc Oostra, Gerard Alberts en Peter Brandt, dit jaar aangevuld met de zangkwaliteiten van Muriëlle. Al met al weer een super geslaagde dag die volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.

DSC_7753

Igor Blauw heeft de foto's bij dit artikel gemaakt. Deze en meer prachtige foto's kun je bekijken via deze link: Igor Blauw. Wil je hier foto's van nabestellen mail dan even naar de secretaris