Opening Singels en Kerkplein

B82448825Z_1_20101_2027842a

De oude situatie (foto DvhN)

Op 10 november wil de gemeente Assen stilstaan bij het afronden van de werkzaamheden aan de Singels en het Kerkplein. Ook u bent uitgenodigd voor deze opening.

{readmorelink}Lees meer...{/readmorelink} 

 Ruim anderhalf jaar is er in verschillende fasen gewerkt aan de Singels. Straten en trottoirs zijn aangepakt, veel groen is toegevoegd en de grachten met bruggetjes zijn aangelegd. Ook de nieuwbouw van het Drents Museum en het Drents Archief zijn inmiddels voltooid. Door de gezamelijke integrale aanpak heeft het hele gebied hiermee een facelift ondergaan.

 

Op 10 november wil de gemeente Assen stilstaan bij het afronden van deze werkzaamheden door het inwerking stellen van het verlichtingselement op het Kerkplein. Dit wil de gemeente graag samen doen met de kinderen van Assen. Deze zijn dan ook uitgenodigd om samen met hun lampion en hun ouders aanwezig te zijn bij de opening.

Rond 17.00 uur geven de wethouders het startsein door samen met de kinderen het verlichtingselement op het Kerkplein in te schakelen. Voor de kinderen is dit ook het startsein om met hun lampionnetjes te gaan lopen langs de Singels.

 

Een brassband zorgt voor de muzikale begeleiding en er is een Kaldi-koffiepunt voor koffie/thee. Wij hopen u te ontmoeten (al dan niet met kinderen) op het Kerkplein.